RSS feed
Dj Sertan

Dj Sertan

DJ Sertan begon 18 jaar geleden, in zijn jeugd was hij altijd al in contact met Muziek. Hij speelde drums en elke week ging hij naar clubs om te dansen en te luisteren naar andere dj’s.

Vanaf dat moment is hij gaan oefenen, ook spaarde hij muziek die hij bewonderde. Met zijn nieuwe dj vaardigheden en goede muziekcollectie begon hij te draaien op feesten.
Het publiek was gek van hem en door zijn succes begon hij zelf feesten te organiseren en op radiostations te draaien. Door de jaren heen heeft hij zichzelf zo goed ontwikkeld dat hij op de grootste feesten draait, nationaal maar ook internationaal. Tot de dag van vandaag doet hij dit nog steeds, over de hele wereld.

Hij is gespecialiseerd in Turkse pop, Exotic Dance, Oriental, Tribal, Lounge, Latin, Soul and Jazzy House, Club Classics, Funk en Groove, Salsa, Merengue, Bachatta, Bollywood, Arabic, Sufi,

Kortom een Dj die van meerdere markten thuis is

Turkse pop, Exotic Dance, Oriental, Tribal, Lounge, Latin, Soul and Jazzy House, Club Classics, Funk en Groove, Salsa, Merengue, Bachatta, Bollywood, Arabic, Sufi

Dj Sertan

Informatie over

Datum evenement

Aanhef

Voornaam*

Achternaam*

Adres*

Postcode*

Woonplaats*

Telefoon*

E-mailadres*

Vraag of toevoeging