RSS feed

Over ons

Met een Turkse band wordt ieder evenement een spetterend feest!

In Nederland woont een grote Turkse gemeenschap. Turkse mensen houden van feestvieren en dat kunnen ze als de beste! Niet voor niets staan Turkse bands garant voor een avond vol muziek, dansen, passie en temperament. De Turkse bands zijn daarom erg populair, voor ieder feest. Niet alleen voor Turkse feesten, maar voor alle evenementen. Van bruiloften, bedrijfsfeesten, tot openingen, gala’s en dansfeesten.
Turkse bands hebben een breed reperoire dat bij uitstek geschikt is voor een feestelijke avond. Gezellig, flexibel, muzikaal en feest: dat zijn de kernwoorden!

Pasadena Productions

Muziek- en boekingsbureau Pasadena Productions is al meer dan 30 jaar een begrip als het gaat om het boeken van goede live-muziek. De bands en artiesten van Pasadena Productions zijn stuk voor stuk professioneel en uitsluitend de bands met de beste kwaliteit kunnen deel uitmaken van het brede aanbod van Pasadena Productions. Het aanbod van artiesten loopt van Top-40, Danceclassics tot Akoestisch en Jazz, van Nederlandstalig tot Klezmer.
Kortom: zegt u feest, dan zegt u Pasadena Productions!

Neem vandaag nog een kijkje op www.pasadena.nl